| ga eerst Rabarber plukken in je tuin. (of kopen in de winkel) |
| schil de Rabarber. |
| snijd de Rabarber in kleine stukjes. tot je 1 kg krijgt in totaal aan Rabarber. |
| zet een kookpot op een laag vuurtje (7) en doe de Rabarber in de kookpot. |
| vermeng 1 zakje Pec Plus van imperial bij het fruit. |
| doe er een heel klein beetje water bij. en breng het mengsel aan de kook |
| ondertussen dat je het aan de kook brengt, doe je er 1 zakje vanile suiker bij. |
| als het mengsel kookt, doe je er 1/2 kg suiker bij. |
| nu roeren tot de stukjes Rabarber bijna volledig weg zijn. |
| blijven roeren. |
| nu vul je lege potjes confituur, met je zelf gemaakte confituur. |
| als je de potjes gevuld hebt, direct afsluiten met een dekseltje. en er eventueel een etiket op plakken. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten